Thursday, November 19, 2009

Jag gillar att skriva på svenska.Jag gillar att skriva på svenska för att ingen av mina spanska bekanta fattar ett skit om vad jag skriver om,fast det är inte många som läser min blog endå.Förmodligen ingen.De fattar väl inte engelska heller.
Jag har problem med att somna:innan jag ska släcka har jag känt den där sömnigheten och tänker "skönt,då blir det kanske sömn inatt för ovanlighetens skull" men nej,jag somnar inte.Någon som känner igen sig? Sömnig och trött som fan men kan inte sova? och utan speed.Inget kaffe heller,Jag kan inte sova förrens 4-5 am.Och om jag har tur och får somna tidigt då vaknar jag efter en timme och är pigg och pirrig som fan.Sen på dagen är man trött och allting blir mycket svårare:skolan,träningen..
På söndag kommer Ansue och Sara på besök.Jag saknar dem varenda dag,och har inte sett de på skitlänge.Hoppas att Sara inte blir bestulen på nåt den här gången.Fast det är roligt med europeiska människor som kommer till stan och lever i en mysvardags bubbla och litar på alla och tycker att livet är fint och "titta,Sagrada Familia!" och sen helt plötsligt har plånboken försvunnit.Spain is different.Fast det här är Catalunya,som är även more different.
Jag skrev en låt som tar plats på San Ramón,en gata i Barcelona som är fullt up med horor och narkomaner.Jag har inte spelat in den och kommer förmodligen inte att göra det,men jag kan dela texten med er

St.Ramone street

I saw the boots hanging on the wire
and I knew I was on the right spot
the pimps looked mean and the ho's looked tired
Marsella bar sold absinthe bombs

I tried to hold my wallet hard
shaky legs and my head low
No I didnt want more problems
just a heavy dose of blow

watch out in st ramone
the street where the police dont dare to walk
watch out in st ramone
the street where the police dont dare to walk

I went in this filthy flat
A guy was playing with a gun
the room was nasty,filled with rats
gave´em the money and I got the smack

run to the closest alley
It was time to feed my habit
but right then I realized
I just bought fake china white

watch out in st ramone
the street where the police dont dare to walk
watch out in st ramone
the street where the police dont dare to walk

No comments: